Odată ce ai încercat acest amestec DIY nu vei mai cumpăra detergenți de baie

Din ce în ce mai mulți oameni aleg detergenți naturali pentru curățarea casei. Cu acest amestec economic, baia ta va străluci

Din fericire, cultura respectului pentru mediu face progrese, încetul cu încetul și la noi. Din ce în ce mai mulți oameni, așadar, aleg produse naturale, nu doar pentru igiena personală, ci și pentru curățarea mediului. Astăzi, de exemplu, îți vom da câteva sfaturi pentru a-ți face baia să strălucească, fără a folosi produse chimice și agresive.

Curățare baie, amestec natural DIY
Din ce în ce mai mulți oameni aleg amestecuri naturale pentru a-și curăța baia

Curățarea băii este esențială pentru igienă. Vorbim despre unul dintre mediile domestice asupra cărora trebuie să ne concentrăm cea mai mare parte a atenției. Acest lucru nu înseamnă, totuși, că ar trebui să folosim produse complexe care pot fi dăunătoare sănătății noastre și a planetei noastre.

Folosirea amestecurilor naturale pentru curățarea băii nu este doar eficientă, ci reprezintă și o alegere ecologică și sănătoasă. Ingredientele simple, ușor disponibile, oferă o alternativă sigură la detergenții comerciali, garantând o baie curată și parfumată într-un mod complet natural. Există numeroase amestecuri naturale care pot garanta o curățare profundă și eficientă, respectând mediul și sănătatea.

Un amestec natural pentru a face baia să strălucească: ingrediente și procedură pentru un produs de curățare economic cu impact zero

Ingredientele pentru a face acest detergent natural sunt ușor de găsit și, de asemenea, ieftine. Avem nevoie de ei în primul rând bicarbonat de sodiu și oțet alb. Bicarbonatul de sodiu este un abraziv delicatideal pentru îndepărtarea petelor și murdăriei de pe suprafețele băii, în timp ce oțetul alb este un dezinfectant natural puternic. Pentru a curăța chiuveta, cada și corpurile de baie, pur și simplu stropiți cu bicarbonat de sodiu pe suprafață și apoi pulverizați oțetul.

amestec natural pentru a face baia sa straluceasca: ingrediente si procedeu
Un amestec natural pentru a-ți face baia să strălucească: ingredientele

Atunci avem nevoie de ei suc de lamaie si sare. Sucul de lamaie, datorita aciditatii sale, este excelent pentru dizolvarea calcarului și îndepărtați petele în timp ce adăugați sare o acțiune abrazivă utilă pentru eliminarea murdăriei încăpățânate. Acest amestec este deosebit de eficient pentru curățarea robinetelor și plăcilor. Doar spălați cu un burete înmuiat în suc de lămâie și stropit cu sare, apoi clătiți doar cu apă.

L‘apa oxigenataîn cele din urmă, este o dezinfectant natural care, combinat cu bicarbonatul, devine un aliat puternic împotriva celor mai încăpățânate pete și mucegai. Amestecați ingredientele pentru a obține o pastă, aplicați-o pe suprafețele de tratat, lăsați să acționeze câteva minute și apoi frecați cu un burete. Apoi doar lăsați-l să acționeze câteva minute, apoi frecați și clătiți cu apă fierbinte sau călduță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *