Smartphone-ul devine din ce în ce mai lent: există un motiv precis și un remediu simplu

Cât de enervant este telefonul mobil lent! Dar iată cum să-l faci să redevină o așchie cu doar câteva clicuri. Urmați instrucțiunile.

Li s-a întâmplat tuturor să fi avut, pentru o anumită perioadă de timp, smartphone lent și, după cum se spune, „blocat”. Nu este un sentiment plăcut să ne vedem încetiniți în activitățile normale cu telefonul mobil. Ei bine, știi că nu trebuie să-l iei pentru ajutor. Puteți rezolva totul cu doar câteva clicuri.

Smartphone lent, cum să-l remediați
Furia de a avea un smartphone lent

Acum facem totul cu smartphone-ul nostru. Iar chemarea este, paradoxal, un detaliu. Lucrăm la telefoanele mobile, ne gestionăm finanțele. Dar nu lipsesc aspectele ludice: cu smartphone-ul nostru ne jucăm și menținem relații personale. Pe scurt, trebuie să fie total eficient.

În schimb, se întâmplă adesea să vedem că încetinește semnificativ. Toate acestea, destul de evident, provoacă destul de multe probleme nouă, care acum le avem mereu în mâinile noastre. Și nervozitatea crește. Să știi, totuși, că nu este nevoie să vă luați smartphone-ul pentru asistență (poate plătind niște bani) pentru a rezolva problema. Iată cum îl puteți transforma înapoi într-o așchie cu doar câteva clicuri.

De ce smartphone-ul nostru este întotdeauna mai lent?

Încetinirea unui smartphone poate depinde de mai mulți factoriinclusiv spațiu de depozitare complet. Fotografiile, videoclipurile, aplicațiile și fișierele neutilizate ocupă spațiu valoros și reduc viteza sistemului. Cu utilizarea masivă pe care o facem, s-ar putea să existe prea multe aplicații care rulează. Unele aplicații consumă o mulțime de resurseprecum RAM și CPU, provocând încetiniri.

Cum să rezolvi problema smartphone-ului lent
Deci smartphone-ul tău va funcționa din nou

În plus, neactualizarea regulată a sistemului de operare poate cauza disfuncționalități și încetiniri. GActualizările remediază adesea erori și optimizarea performanței. O baterie veche sau uzată poate reduce performanța generală a dispozitivului dvs., provocând încetiniri și opriri bruște.

Dar cel mai adesea, totul se datorează memoriei cache și fișiere temporare acumulate. Cu utilizarea zilnică, smartphone-ul dvs. acumulează date temporare și fișiere cache care ocupă spațiu și încetinesc operațiunile. Pentru a îmbunătăți instantaneu viteza smartphone-ului nostru, iată cum:

1. Deschide Setări Chrome.
2. Accesați Confidențialitate și securitate.
3. Selectați Ștergeți datele de navigare și eliberați spațiu.

Selectând cele trei puncte din dreapta sus a browserului nostru Chrome, vom merge la setări și vom căuta elementul „date stocate”. Aici vom găsi o mulțime de date stocate de telefonul nostru în timpul navigării. Acestea sunt adesea date inutile, care, odată șterse, vor reveni smartphone-ul nostru mult mai rapid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *