iPhone 16 pentru a cumpăra sau nu – Sfaturi de la expertul mobil

Nu trebuie neapărat să cumpărați modelul emblematic pentru a accesa cele mai noi tehnologii, spune Ernest Doku, expert în telefonie mobilă. Noi funcții AI sunt acum disponibile pe modelele existente, cum ar fi iPhone 15 Pro și Pro Max.

„Apple tinde să mențină același preț al celei mai recente lansări, începând de la 799 de lire sterline, ceea ce înseamnă că prețul pentru modelele mai vechi, cum ar fi iPhone 15, iPhone 14 și iPhone SE, va scădea în același timp”, spune el.

Expertul consideră că, dacă intenționați să cumpărați iPhone 15 Pro sau Pro Max pentru a accesa funcții AI noi și exclusive, cel mai bine este să așteptați până când întreaga linie iPhone 16 va ajunge pe piață.

Care este cel mai bun mod de a proceda?

Fii răbdător

Ernest ne sfătuiește că așteptarea este întotdeauna mai bună. Prețurile pentru cel mai recent model sunt la vârf imediat după lansare, cu foarte puține reduceri disponibile. Cel mai bine este să așteptați, deoarece mulți retaileri vor oferi în curând cele mai bune oferte după lansarea inițială.

Modelele anterioare ar putea fi o opțiune mai bună

Dacă nu aveți nevoie de cele mai recente inovații, veți găsi că este mult mai ieftin să cumpărați un model anterior.

Căutați oferte

Ofertele de top ar putea fi disponibile doar pentru o perioadă limitată de timp, așa că trebuie să fii atent la scăderile de preț. De asemenea, vă puteți abona la buletine informative prin e-mail de la furnizori, deoarece aceștia le folosesc pentru a promova oferte către potențialii clienți.

Luați în considerare modelele întrerupte

Odată cu lansarea de noi dispozitive în fiecare an, Apple încetează să mai ofere anumite modele mai vechi pentru a preveni suprasaturarea pieței și pentru a-și controla liniile de producție.

Aceste telefoane întrerupte, precum iPhone SE de a doua generație, pot fi încă achiziționate în altă parte, adesea la prețuri mult mai mici.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *