Cum să bei cafea dimineața și să nu te îngrași

Cafeaua este o modalitate excelentă de a-ți începe ziua mai concentrat și concentrat. Studiile au arătat că o băutură fierbinte cu cofeină stimulează arderea grăsimilor și face ca kilogramele în plus să se topească literalmente.

Dar modul în care îți bei cafeaua și cum o prepari fac o diferență enormă. Pentru că o greșeală fatală în prepararea cafelei poate avea exact efectul opus.

Dacă bei cafea fierbinte cu lapte și zahăr dimineața, aceasta va avea consecințe negative pentru silueta ta, întrucât un astfel de obicei poate duce la creșterea în greutate pe termen lung. O cantitate mare de zahăr și lapte dimineața afectează negativ digestia și, prin urmare, metabolismul. Zahărul provoacă, de asemenea, o creștere a zahărului din sânge în sânge, crescând pofta de mâncare.

Dacă dimineața apar pofte de mâncare crescute, atunci există o probabilitate mare ca pe parcursul zilei să mănânci mult mai multe calorii. Acest lucru poate avea un impact negativ asupra greutății tale. Prin urmare, dacă doriți să mențineți o talie subțire, laptele și zahărul în cafea nu sunt o idee bună. În schimb, este mai bine să te bucuri de cafea neagră fără zahăr sau alți aditivi.

Alternative sănătoase la zahăr

Dacă nu vrei să bei cafea neagră clasică, există alternative mai sănătoase care te pot ajuta să dai băuturii tale fierbinți o aromă cremoasă. Îndulcitorii naturali precum mierea sau siropul de curmale sunt potriviți pentru aceasta. Puteți adăuga, de asemenea, la cafea dumneavoastră opțiuni de lapte pe bază de plante, cum ar fi laptele de ovăz sau de soia, care, apropo, au un conținut foarte scăzut de calorii.

Cafeaua te ajuta sa slabesti?

Dacă eviți zahărul adăugat și laptele și bei cafea neagră obișnuită, o băutură cu cofeină poate avea un efect pozitiv asupra corpului tău. Asta pentru că cafeaua stimulează sistemul nervos și dilată vasele de sânge, motiv pentru care te simți plin de energie.

In plus, cafeaua favorizeaza digestia si are un usor efect diuretic. Potrivit mai multor studii, o băutură caldă îți poate reduce pofta de mâncare, motiv pentru care cafeaua neagră te ajută să slăbești. În general, cafeaua are și un efect pozitiv asupra metabolismului.

Materialul are doar scop informativ. Înainte de a lua o decizie, consultați un specialist.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *