Metoda rapidă și economică a bunicii de a-ți desfunda chiuveta! Il folosesc de multi ani.

Cu toții am fost acolo: acel moment frustrant în care chiuveta sau chiuveta este blocată. Este suficient să te înnebunească! Dar nu vă faceți griji, pentru că există o soluție incredibil de simplă și naturală care vă va face chiuveta să curgă din nou în cel mai scurt timp.

Sunt lucruri în bucătărie cărora de obicei nu le acordăm prea multă atenție până când nu mai funcționează. Acest lucru se aplică în special canalizărilor. Dacă sunt lăsate nesupravegheate, se pot înfunda cu ușurință.

Dar ce să faci când chiuveta se înfundă? În loc să folosiți un piston sau substanțe chimice, există un truc simplu, economic și foarte eficient al bunicii.

Fabricat din 2 ingrediente

Probabil ați încercat câteva moduri de a vă desfunda chiuveta într-un mod mai natural, cum ar fi lichid de spălat vase, cola sau un amestec de oțet alb și bicarbonat. Acesta din urmă, deși este impresionant, este complet ineficient. Aceasta este formula care funcționează cel mai bine pentru noi.

Pentru acest truc bunicii, vei avea nevoie de două ingrediente: sare și bicarbonat de sodiu. Împreună creează o combinație puternică împotriva oricăror substanțe care blochează scurgerea chiuvetei. În doar câteva secunde vei avea o nouă chiuvetă.

Reţetă

Ingrediente:

  • 100 g soli
  • 100 g de bicarbonat de sodiu
  • Apă fierbinte
  1. Amestecați sarea și bicarbonatul de sodiu
  2. Puneți combinația în scurgerea chiuvetei
  3. Se toarnă apă fierbinte
  4. Așteptați aproximativ 5 minute
  5. Turnați apă în chiuveta de testare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *