Nu o turnați în chiuvetă – acest lucru poate duce la o explozie a conductei și la inundarea întregii unități.

As dori sa stiu unde se toarna uleiul dupa prajire. Mulți oameni fac această greșeală: pur și simplu toarnă lichidul în chiuvetă.

Ar trebui să știe mai bine. Unsoarea poate izbucni în țeavă și aceasta este o cale sigură către dezastru. Evitați acest lucru prin eliminarea corectă a grăsimii. Mi-ar plăcea să știu cum o faci.
Chiar dacă știm că turnarea uleiului în chiuvetă este o greșeală, mulți dintre noi o facem oricum. Nu o face! Uleiul se întărește și se depune în țeavă, făcând în cele din urmă să se înfunde și chiar să se spargă. O poți preveni. Doar începeți să turnați ulei sau unsoare în altă parte și învățați aruncați-l în mod corespunzător. Aici veți găsi instrucțiuni despre cum să eliminați uleiul sau grăsimea după prăjire.

Trebuie să știu unde să torn uleiul fierbinte. Cu siguranță nu în chiuvetă!

Fără îndoială, există multe feluri de mâncare care necesită mult ulei sau grăsime pentru a fi preparate. După cum știm deja, să-l turnați în chiuvetă nu este o idee bună. Cu acest truc simplu, puteți elimina această problemă și puteți preveni înfundarea țevilor.
Luați folie de aluminiu și puneți-l în chiuvetă pentru a crea un „castron”. Apoi turnați uleiul rămas în el (dacă este uleios, așteptați până se întărește). Înfășurați folia cu grijă, astfel încât grăsimea să nu se scurgă și aruncați cașul în coșul de gunoi comun.

As dori sa stiu cum sa scap de ulei dupa prajire. Să o luăm așa.

Colectați grăsimea într-un coș sau alt recipient și duceți-o la punctul de colectare a deșeurilor menajere sau la punctul de colectare a deșeurilor alimentare, grăsimilor și uleiurilor, care se găsește adesea în supermarketurile mari. Puteți face acest lucru gratuit și îl puteți găsi cu ușurință în zona dvs.
Uleiul vegetal poate fi folosit și ca compost. Înmuiați grăsimea în carton, țesături sau rumeguș din materiale naturale. Nu turnați grăsime direct în ea. Acest lucru va preveni contaminarea solului și va rezolva problema excesului de ulei uzat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *