Este unul dintre cele mai sănătoase tipuri de carne. Sunt pline de vitamina B, dar românii le ignoră..

Mâncăm carne des, chiar prea des. Cu toate acestea, dacă ne străduim pentru ele, merită să le alegem pe cele utile și valoroase. Vă vom spune care este cea mai utilă carne. Gătiți-le nu numai pentru cină, pentru că chiar merită.

Carne din meniul nostru

De obicei mâncăm carne la cină. Cea mai populară carne este carnea de porc. Pregătim cotlete din ea, dar această carne este adesea folosită pentru a face diverse produse din carne. Carnea de porc are multe proteine, vitamine B, fier și zinc. Cu toate acestea, dacă nu este tratat termic corespunzător, poate fi periculos pentru sănătatea noastră.

Crește riscul de probleme hepatice grave, infecții microbiene și provoacă boli neurologice. Carnea de porc trebuie înlocuită cu altă carne. Este extrem de sănătos, dar apare rar pe mesele noastre. Dar în Spania, Franța, Turcia și Grecia le place această carne.

Alege cea mai sanatoasa carne

Carnea de oaie nu este foarte populară, ceea ce este păcat. Este o carne foarte sanatoasa, contine multa vitamina B si acizi grasi polinesaturati. Ele susțin reducerea așa-numitului colesterol rău. Carnea de oaie ne oferă și acizi grași omega-3. Ei prosperă ai noştri inima si creierul.

Această carne conține și acid linoleic, care este important pentru prevenirea cancerului. Carnea de miel este recomandată persoanelor cu diabet. O doză mare de vitamine B, în special tiamina, are un efect mare asupra sistemului nervos. Carnea de oaie conține mult fier și este recomandată persoanelor care suferă de anemie.

Carne de oaie în bucătăria noastră

Cum are mielul? Carnea are un gust delicat și aromat. Merită să știți că fructul nu provoacă de fapt cancer. Acest lucru face carnea lor potrivită pentru sănătatea noastră. Ar trebui să alegem carnea de miel crescută în ferme ecologice. Cu toate acestea, ar trebui să consumăm și această carne cu moderație.
Concluzie
În exces, poate provoca exces de colesterol. Mielul trebuie să fie înăbușit, copt, la grătar și fiert. Carnea are un miros specific, așa că merită să o condimentezi corespunzător. Usturoiul, rozmarinul, cimbru și ardeiul sunt potrivite. Carnea de oaie se potrivește bine cu legume și orez. Merită să îl includeți în dieta dvs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *