Bem ceai cu plăcere. De obicei, aruncăm punga după aceea. Acum merită să-l punem în frigider. Făcând asta, vom rezolva o problemă. Va dispărea ca o mână luată.
Nu arunca pliculețul de ceai
Ceai Îl bem în fiecare zi și de sărbători. Dacă îl preparăm dintr-o pungă, după preparare îl aruncăm de obicei. Acum nu mai merită să o facem. Punga de ceai este utilă în bucătărie. Trebuie să o punem în frigider, iar aceasta ne va ajuta să scăpăm de problema neplăcută.
Vorbim despre mirosul neplăcut care iese uneori din frigider. Ceapa, usturoiul sau unele produse învechite ne pot da un miros neplăcut. Prin urmare, merită să știți că ceaiul este un excelent absorbant al mirosurilor neplăcute și al umidității. De asemenea, are un efect antibacterian.
Cum să folosiți pliculețele de ceai în frigider?
În primul rând, trebuie să uscăm pliculețele de ceai după ceai. Apoi le așezăm pe o farfurioară și le punem în frigider. Cu acest truc simplu, vom scăpa de umezeală și de mirosurile neplăcute. Efectele pliculețelor de ceai se vor simți după aproximativ două zile.
Bineînțeles, trebuie să ne amintim și să revizuim periodic conținutul frigiderului nostru. Să aruncăm produsele stricate, legumele. Cu toate acestea, să ne facem în mod ideal cumpărăturile astfel încât să nu risipim sau să aruncăm alimente. De asemenea, este o idee bună să curățăm frigiderul în mod regulat cu apă caldă și detergent de vase sau oțet.
Alte utilizări pentru pliculețele de ceai
Punguța de ceai după ceai este util și pentru împrospătarea pantofilor. Puneți doar câteva pliculețe de ceai folosite sau noi în pantofi. Le lăsăm peste noapte și dimineața pantofii noștri vor fi proaspeți și parfumați. Pungile de ceai pot fi așezate în sertare sau dulapuri.
Ne va fi de folos și în lupta împotriva mirosului de la litiera pisicii. Trebuie să turnăm frunzele în litieră ceai sau zaț de ceai. Folosirea pliculețelor de ceai este o modalitate ieftină și eficientă de a înfrânge neplăcerile din casa noastră. Am scris despre condimentele care ne pot dăuna sănătății. Am sugerat cum să facem castane comestibile.