Îți place carnea tocată? Apoi familiarizați-vă cu rețeta, care vă poate surprinde nu numai prin gustul ei. Probabil că nu ai mai mâncat niciodată așa carne. Pâinea cu carne tocată și garniturile gustoase este excelentă.
Pâine cu carne tocată – o idee pentru o gustare
Umplutura se foloseste la prepararea cotletelor, se adauga la paste si budinci. Cu toate acestea, merită să pregătiți carnea tocată într-un mod ușor diferit. Această rețetă simplă vă va permite să faceți exact asta. Pentru a-l pregăti vom pregăti pâine, carne tocată, brânză și mozzarella.
Ierburile aromatice și cuptorul vor fi, de asemenea, la îndemână. Așa se creează pâinea prăjită delicioasă cu carne tocată. Efectul este fenomenal, așa că nu ezita să încerci această rețetă în bucătăria ta.
Compoziţie:
Pâine prăjită
300 g de carne tocată
1 ou
100 g de brânză mozzarella
50 g brânză galbenă
sare
piper
cimbru
oregano
Începeți prin a pune carnea tocată într-un castron. Adăugați sare, piper, cimbru și oregano. Adăugați oul și amestecați ingredientele. Tapetați o tavă cu hârtie de copt și puneți pe ea pâinea prăjită. Folosiți fundul unui pahar pentru a aplatiza centrul pâinii pentru a o face mai compactă.
Pune carnea pe pâine și întinde-o în jur. Adaugam mozzarella rasa si branza rasa. Se presară cu piper. Pâinea cu carne tocată se dă la cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru 35 de minute. După acest timp, scoateți din cuptor și serviți imediat.
Pâinea cu carne tocată este gustoasă și consistentă.
Pâinea cu carne tocată este extrem de gustoasă. Datorită brânzeturilor, gustarea se topește în gură, iar condimentele îi accentuează gustul. Pregătirea felului de mâncare este simplă și rapidă. Pot fi servite pentru o cină caldă, care va atrage atât gurmanzii tineri, cât și cei adulți.
Rețeta de pâine cu carne tocată este deja un succes. Arata uluitor pe farfurie. Doar câteva ingrediente și un fel de mâncare grozav sunt gata într-un moment sau două. Gatiti si mancati-le cu placere.