Ai o plită cu inducție? Atunci ar fi bine să-ți iei centura pentru că este pe cale să se întâmple o revoluție totală.

Consorțiul a anunțat la IFA specificația finală a standardului Ki pentru alimentarea fără fir a electrocasnicelor. Este menit să revoluționeze literalmente modul în care folosim în prezent aparatele electrocasnice în bucătărie.

Qi și Qi2 sunt termeni care probabil sunt asociați cu fiecare pasionat de dispozitive mobile. Acestea corespund standardelor de încărcare inductivă de 5, respectiv 15 wați. Între timp vine Ki, un standard conceput pentru bucătărie.

Pentru a înrăutăți lucrurile, inducția în bucătărie devine din ce în ce mai comună. În construcția nouă, a înlocuit aproape complet instalațiile de gaze, dar în acest caz nu este folosit pentru gătit, sau cel puțin nu direct.. În schimb, va ajuta la alimentarea aparatelor compatibile cu o putere de până la 2.200 de wați.

Mai întâi plitele cu inducție din noua generație, apoi plitele complet ieșite.

Pentru a putea ascunde bobinele necesare în plăci, acestea trebuie bineînțeles să fie din materiale adecvate. Lista oficială granit, cuarț, marmură și chiar lemn.deşi în acest din urmă caz ​​cu o grosime egală cu maximum 3,8 cm.

WPC consideră că, cu Ki, aparatele precum blenderele, aparatele de cafea și ibricurile nu vor fi forțate să treacă cablurile peste plăci. Utilizatorul doar le plasează în locul potrivit și este gata. La fel ca și cum vă încărcați telefonul printr-un suport cu inducție.

Dar înainte de a avea loc revoluția completă, planul este puțin mai puțin ambițios. Funcția de alimentare a altor dispozitive ar fi echipată plite cu inducție care în prezent sunt folosite doar pentru gătit.. Interesant este că se spune că nu va fi costisitor, deoarece conform datelor oficiale s-a estimat că prețul acestora va crește doar cu 8-9 dolari. (aproximativ 31-35 PLN).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *