Prajitura fara pudrata de faina – mai frageda decat prajitura cu branza, mai pufoasa decat sufleul!

Se prepară foarte ușor, așa că o poți avea pe masă oricând vrei

Această budincă de caș este plăcut pufoasă, moale și are un gust minunat. Se prepară foarte ușor, așa că o poți avea pe masă oricând vrei! O adevărată inspirație pentru cei care iubesc deserturile delicioase și sănătoase.

Budincă pufoasă de brânză de vaci
Produse necesare:
(Pentru o tavă de 20 x 20 cm.)

550 g brânză de vaci
4 ouă de mărime medie
60 g unt moale
stafide dupa gust
5 linguri. zahăr pudră
un pachet de zahăr vanilat
2 linguri gris
un praf de sare
Mod de preparare:
Intr-un castron punem ouale, untul moale, un praf de sare, zaharul pudra, zaharul vanilat, branza de vaci si grisul.

Citeste si:  Cel mai delicios pui pentru shawarma de casa: o reteta sanatoasa care se prepara in doar cateva minute!

Se amestecă cu un blender aproximativ 4-5 minute până se obține o masă omogenă.

Apoi amestecați încă 10 minute.

Clătiți bine stafidele și uscați-le cu prosoape de hârtie. De asemenea, le puteți înmuia în apă caldă din noaptea dinainte, apoi le puteți scurge bine

Adăugați stafidele în brânza de vaci și amestecați.

Ungeți tava de copt și turnați uniform amestecul în ea.

Agitați ușor tava de copt pe blat de câteva ori și puneți-l la cuptor.

Preîncălziți cuptorul la 170°C și coaceți aproximativ 70-75 de minute pe un grătar mediu.

Se lasa sa se raceasca, se taie si se serveste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *