Am învățat această rețetă simplă de pâine de la bunica mea. Se amestecă fulgii de ovăz cu iaurt și se dau la cuptor. Se dovedește mai gustos decât cele mai bune brutării

Uită de pâinea de la brutărie. Pâinea cu iaurt bate chiar și pâinea cu aluat. Il poti prepara usor cu reteta de mai jos. Pâinea de casă nu a avut niciodată un gust atât de bun.

Pâinea cu iaurt este mai bună decât de la o brutărie

Pâinea tradițională a fost coaptă de secole pe drojdie special pregătită. Pâinea este încă unul dintre ingredientele de bază în alimentația oamenilor din întreaga lume, deși diferă ca formă și chiar ca ingrediente. Am găsit o rețetă de pâine cu iaurt și ne-am împrietenit imediat cu ea.

În primul rând, pâinea este gustoasă și, datorită iaurtului, și ușoară. Pregătirea lui, după cum veți vedea în curând, este ușoară și nu necesită mult timp. Așa că cunoașteți rețeta exactă și coaceți-o în seara asta și va fi perfect pentru micul dejun.

Citeste si:  De ce este pur și simplu necesar să eliminați acest ingredient principal din borș - gustul va deveni mai strălucitor și mai bogat. Secretul bucătarilor
Se amestecă fulgi de ovăz cu iaurt și se da la cuptor. Pâinea iese mai gustoasă decât de la cea mai bună brutărie

Foto YouTube/Rețete de familie

Iaurturi și cereale

Ingredientul principal al pâinii este, desigur, iaurtul. Veți avea nevoie de cel natural. În afară de aceasta, pâinea conține și cereale și alte câteva ingrediente. Le veți găsi pe toate în lista de mai jos. Fotografiile care ilustrează pregătirea vin de pe canal Rețete de familiepe care le găsiți pe YouTube.

Ingrediente:

  • 1 ½ cană de iaurt natural
  • 2 ouă
  • 3 căni de fulgi de ovăz
  • 1 cană de nuci
  • 1 lingura de seminte de dovleac
  • 1 lingura de seminte de floarea soarelui
  • 1 lingura de praf de copt
  • 1 lingurita de sare
  • susan

Pâine cu iaurt – rețetă

Începeți prin a turna fulgi de ovăz într-un castron. Adăugați ouăle și amestecați ingredientele. Apoi adăugați sare și iaurt. Se amestecă ingredientele până se omogenizează.

Citeste si:  Meniu pentru vegani: pilaf uzbec la ceaun acasă

Tocați mărunt nucile și turnați-le într-un bol împreună cu semințele de dovleac și semințele de floarea soarelui. Adăugați praful de copt și amestecați ingredientele pentru a obține un aluat fin.

Tapetați o tavă dreptunghiulară cu hârtie de copt. Turnați aluatul în el și întindeți-l uniform. Decorați blatul cu semințe de susan. Coaceți pâinea în cuptorul preîncălzit la 180 de grade timp de 35 de minute. Dupa ce s-a racit, se taie felii si se serveste la micul dejun.

pâine într-o matriță.jpg
Foto YouTube/Rețete de familie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *