Plante care purifică aerul: sunt perfecte mai ales în încăperi oarbe

Aceste plante tind să purifice aerul și sunt esențiale dacă ai încăperi oarbe în casa ta: iată ce sunt

Este aproape necesar să ai plante în casă. Pe lângă faptul că sunt considerate o piesă de mobilier minunată, capabilă să coloreze toate încăperile în care sunt amplasate, acestea sunt și perfecte și foarte utile pentru a oferi camerelor în cauză un aer curat, făcând mediul mai locuibil pentru rezidenți și animale de companie.

plante care purifică aerul în încăperi oarbe
Plante care purifică aerul acasă

În acest sens, există câteva plante care purifică aerul și care sunt considerate indispensabile mai ales dacă ai încăperi oarbe în casa ta, în care aerul nu poate fi schimbat în niciun fel. Doar achizitionand-le si plasand-le in interiorul camerei vei avea un rezultat magnific.

Plante care purifică aerul: sunt trei și au multe alte calități

Plantele, în sine, tind să aducă multe avantaje mediului în care sunt plasate, inclusiv posibilitatea de a elimina dioxidul de carbon prezent (adesea în exces) și de a readuce oxigenul pur, astfel încât să putem respira mai bine. Unele plante sunt de asemenea capabil să purifice aerul pe care îl respirămdatorită proprietăților lor.

Unele dintre ele sunt ușor disponibile pe piață și nu necesită multă îngrijire și atenție. Mai mult, fiind capabil să purifice aerul, sunt foarte utile în camerele care nu au ferestre. În acest fel, aerul va fi întotdeauna curat și parfumat.

Plante care purifică aerul: sunt trei și au multe alte calități
Cele trei plante care fac aerul curat

Printre plantele în cauză, găsim cu siguranță următoarele:

  • Sansevieria. Aceasta din urmă, cunoscută și sub numele de „limba soacrei”, este perfectă pentru purificarea aerului din interiorul încăperii în care este introdusă. Reușește să producă mult mai mult oxigen decât alte plante și acest lucru provoacă poate absorbiîn timpul zilei, umiditate prezent chiar în încăpere: aerul va deveni mai pur, mai puțin rarefiat și mai presus de toate perfect.
  • feriga Boston. Această plantă are câteva dimensiuni cu adevărat mici și poate fi amplasat în orice parte a casei, deoarece nu ocupă mult spațiu. Are nevoie de multa lumina, dar nu suficient pentru a fi plasat în lumina directă a soarelui. Și el, ca multe altele, reușește să purifice aerul în cel mai scurt timp.
  • Aloe vera. Acesta din urmă este perfect în special pentru medii precum dormitorul sau încăperile închise. Reuseste sa purifice aerul in cel mai scurt timp, avand nevoie de foarte putina apa si de mult soare îl face parfumat, prin urmare, este foarte recomandat să-l păstrați acasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *