Cât de pricepute folosesc gospodinele peroxid de hidrogen acasă și în viața de zi cu zi: 7 trucuri utile

Peroxidul de hidrogen este un remediu uimitor care ne poate fi util nu numai pentru tratarea rănilor, ci și în viața de zi cu zi. Acesta este un produs ecologic și sănătos, cu proprietăți puternice de curățare și albire. Să ne uităm la 7 moduri de a folosi peroxidul de hidrogen în casă.

În primul rând, poate fi se adauga la spalarepentru a da articolelor albe o culoare mai bogată. Doar 1 cană de produs în tamburul mașinii de spălat va ușura vizibil lenjeria de pat.

În al doilea rând, peroxidul de hidrogen este convenabil dezinfectați bureții pentru spălarea vaselor. Trebuie să înmuiați buretele într-un amestec de peroxid și apă timp de 10 minute – după această procedură poate fi folosit din nou.

În al treilea rând, acesta este un instrument excelent pentru îndepărtarea ruginii de pe unelte, jucării și alte articole. Se amesteca cu crema de tartru si soda intr-o pasta si se lasa la suprafata timp de o ora.

În al patrulea rând, folosind peroxid puteți curăța și dezinfectați plăcile de tăiat din lemn – este suficient sa le tratezi cu o solutie 3% timp de 10-20 de minute, urmata de curatare.

În al cincilea rând, acesta este un mod prietenos cu mediul spala oglinzile si sticla fără dungi – doar pulverizați peroxid nediluat și ștergeți.

În al șaselea rând, poate fi folosit și gresie curata de murdărie și placă. Un amestec de bicarbonat de sodiu și lăsat timp de 5 minute înainte de curățare funcționează bine.

În al șaptelea rând, peroxidul permite distruge germenii și bacteriile din toaletă. Este suficient să turnați o jumătate de pahar de produs și să lăsați timp de 30 de minute înainte de a curăța cu o perie.

După cum puteți vedea, peroxidul de hidrogen este un ajutor universal în casă, trebuie doar să înțelegeți caracteristicile utilizării sale. Recomand să păstrați acest produs în dulapul cu medicamente pe raft!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *